For alle spørsmål, store og små, er det bare å ta kontakt med organisatorisk ansvarlige, Stiftelsen Psykiatrisk OpplysningPsykOpp er en ideell stiftelse, etablert i 1989, som har målsetting å bidra til økt kunnskap og åpenhet om psykisk helse og drive aktivt antistigmaarbeid. PsykOpp er organisatorisk ansvarlig for arrangementet, mens SUS  er faglig ansvarlig.

Under konferanseuken finner du oss i konferanseresepsjon. Hjertelig velkommen! 

Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning, Kirkegaten 40, 4006 Stavanger
Tlf.  51 93 88 00  post@psykopp.no 
Org. nr. 970 939 377

Stavanger Forum er konferansested til Schizofrenidagene 2024. Stavanger Forum ligger 15 minutter med bil fra Stavanger lufthavn, Sola, og 3 til 5 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

De aller fleste av Forums konferansefasiliteter er tilgjengelige for rullestolbrukere. Konferansesenteret har toalett for rullestolbrukere på bakkeplan.

Overnatting på  Stavanger Forum Hotel:

Ring 51 93 00 00 eller mail: forum@olavthon.no 

Priser og bookingkode legges ut ila januar/februar.

 

 

Som et årlig arrangement med 5000 deltagere, tenker vi mye  på hvordan vi kan være så miljøvennlige som mulig. I konferanseuken bruker vi Svanemerkede hotell, trykker på resirkulert papir, serverer kortreist mat, bestiller miljøtaxi, og bruker digital app.

I tillegg er vi opptatt av at vi er en non-profit konferanse, organisert av Stavanger Universitetsjukehus sammen med den ideelle stiftelsen Psykiatrisk Opplysning. Du som besøker oss skal vite at din deltageravgift går uavkortet til gjennomføring av konferansen fra år til år, og ikke til privat fortjeneste.

Deltakerbevis vil ligge i mappene; det er viktig at deltakerbevis bæres synlig mens du oppholder deg i konferanselokale og ved andre arrangement knyttet til konferansen.

Oppdatert program i papirutgave hentes fra konferanseresepsjon.

Foredrag /powerpoints som foreleserne frigir vil bli lagd ut på www.schizofrenidagene.no  etter konferansen.

Deltakere på Spesialseminarene og 3 dagers- fagkonferanse  vil bli tilsendt en nedlastningslenke til kursbevis uken etter konferansen. Deltakere som kun har deltatt på fagkonferansen en eller to dager, kan bestille kursbevis fra Sekretariatet post@psykopp.no

Parallelle miniseminar: Dersom du ikke bestiller plass på miniseminar på forhånd, kan du velge utifra hvor det er god plass. Se programsidene i  app'en og papirprogram for mer info.

Det skal være en gratis buss fra Stavanger sentrum til Stavanger Forum torsdag 07. og fredag 08. november. Bussen (med skilt 'Schizofrenidagene') har avgang kl 0840 begge dager; oppmøtetid kl 0830. Hentested er Kiellandshagen, Haakon VIIs gate, Stavanger sentrum (i Domkirkeplassen, rett ved Kongsgård Skole).

Det vil også være mulighet til å kjøpe billett på buss fra flyplassen onsdag 06. november kl 0900/ til flyplassen fredag 08. november kl 1545. Bestill buss til/fra flyplassen i påmeldingsskjema når du melder deg på.

Flybussen passerer konferansesenteret flere ganger daglig. Ellers er det god bussforbindelse mellom konferansested og Stavanger sentrum ca hvert tiende minutt -klikk her for mer info

Turstien fra konferansestedet til Stavanger sentrum går gjennom den vakre Mosvannsparken og tar ca 25 minutter.

 

Er du opptatt av å reise til konferansen med minst mulig miljøavtrykk? Vi ønsker å gjøre det enklere for deg.

Sørtoget kjører langs Sørlandsbanen fra Oslo i øst og til Stavanger i vest. Toget mellom Oslo og Stavanger  går flere ganger daglig hele året.; turen tar rundt 8 timer. Lokaltoget mellom Stavanger og Egersund går flere ganger daglig.

Med Fjord Line kan du bytte ut den lange kjøreturen/den masete flyturen mellom Bergen og Stavanger med en vakker sjøreise.

På Kystbussen kan du lene deg tilbake og nyte det vakre kystlandskapet mellom Bergen og Stavanger. Kystbussen har 13 avganger fra Bergen hver dag, og kjører innom Stord, Sveio, Haugesund, Tysvær og Rennesøy.

Vil du låne bysykkel mens du er her? I 2020 lanserer lokalt busselskap Kolumbus  sin splitter nye bysykkel -klikk  her eller på bildet over for mer info