Velkommen til publikumsarrangement tirsdag 8. november

Den gale terapeut!

De fleste av oss har et bilde av hvordan en samtale hos psykologen foregår–enten man har opplevd det selv eller ikke: Man sitter kanskje i et kontor, med en innredning som hentet ut av et interiørblad og snakker med en annen person som ser granskende på deg og kommer med noen bekreftende lyder av og til. Med en slik forventning, kan du få deg en skikkelig overraskelse hos mange terapeuter!

Det kan være at terapeuten din vil ha deg med på vandreterapi, eller kanskje du har endt opp hos en EMDR-terapeut som bruker en lysinnretning med farger når han snakker med deg. Kanskje sitter du hos en terapeut med en narrativ tilnærming som vil du skal legge steiner som symbol på livshendelser langs livets elv.

Mange terapimetoder er godt forskningsmessig fundert, men det er ikke så lett å vite hva som er hva. Hva om du i realiteten sitter ovenfor en terapeut som er sprøyte gal?

Psykologspesialistene Hans Andreas Gangsaas og Svein Øverland driver konseptet "Når ulven kommer" hvor de snakker om psykologi og psykisk helse på en nedpå og lun måte. I forbindelse med Schizofrenidagene har de tatt turen til Stavanger hvor de de har invitert musiker, skribent og erfaringsformidler Silje Sandanger til et møte for å snakke om hva det kan være hold i av psykologiske metoder, om feilskjær igjennom psykiatri-historien og hvor grensa går mellom en genial og gal terapeut.

Dette kan bli fort bli helt crazy!

Velkommen!

Dato: tirsdag 8.november

Tid: kl 19:00

Sted: Bokhuset, Kirkegaten 40, Stavanger

BILLETTER: kr 150/75