Velkommen til nordens største psykisk helse konferanse

 

Konferansen i 2021 handler om terapeuten. 

Hva er en god terapeut?  Hvilke utfordringer og egenskaper er viktige i forskjellige deler av tjenesteapparatet? Hvordan kan vi som hjelpere utvikle oss og bli bedre? Hva kreves for å stå i rollen over tid og trives? 

Vi utforsker ulike aspekter av hjelperrollene i tjenestene for psykisk helse.

Våre egenskaper, utfordringer og vår utvikling står i sentrum.

Velkommen til årets høydepunkt i psykisk helse-feltet!

K

 

 

Vår årlige feiring av fag og fellesskap må vente til neste år. I mellomtiden deler vi noen kjekke klipp fra tidligere konferanser. Disse klippene  publiseres her under rubrikken "Schizofrenidagene Rewind" og  på Schizofrenidagenes Facebookside, så lik og følg siden vår hvis du vil holde deg oppdatert.

SCHIZOFRENIDAGENE REWIND.....

 

Vi starter med vår venn Per Fugellis åpningshilsen til Flokken i 2018.

SCHIZOFRENIDAGENE REWIND MED DR. IRVIN YALOM

Under konferansen i 2017 møtte Irvin Yalom Finn Skårderud til transatlantisk videosamtale om det å bli seg selv.  Send oss en melding  på FB-siden vår så sender vi deg lenke og passord til filmen :-)

Vi hadde et sterkt ønske om å gjennomføre konferansen i 2020, og har hele tiden holdt oss oppdatert med hensyn til Regjeringens forskrifter og anbefalinger. Når  oppdateringen fra myndighetene kom i juni 2020 vedr. større forsamlinger, så vi oss nødt til å utsette konferansen til 1. – 5. november 2021. 

Arrangementet pleier å samle inntil 5000 mennesker, med mellom  700 og 1000 deltagere på fagkonferansen.

Da temaet handler om «Terapeuten», opplever vi at et slikt tema fortjener en fysisk konferanse uten begrensninger på antall. Fagkonferansen retter seg mot et bredt, helsefaglig publikum. Svært mange av oss arbeider med pasientgrupper som vi har ansvar for å ivareta.  Derfor veier smittevernshensyn overfor både helsepersonell og andre deltagere tyngst i denne avgjørelsen.

Vi ser frem til å møte deg i 2021!

@Victor Yalom/Psychotherapy.net