Invitasjon til utstillingsplass under Schizofrenidagene 2017


Vi inviterer med dette din organisasjon til å ha stand under Schizofrenidagene 2017, for å vise frem det dere har å tilby som kan være av interesse innen helsefeltet.

Ideelle interesseorganisasjoner/grupper, humanitære organisasjoner:
Din organisasjon betaler kr 700 pr dag pr person, hvis ikke den/de som betjener standen også er deltakere på selve konferansen; dette dekker lunsj, pausemat og ulike kostnader ifm standen. Du får ett bord på 1,20 m.

Deltakere som arbeider ved offentlige helseinstitusjoner og som er deltaker på konferansen kan stille med stand inkl. i deltakeravgiften for å vise frem stand/poster fra prosjekt, arbeidsplassen etc. gratis, forutsatt at deltakeravgiften er betalt. Du får ett bord på 1,20 m.

Forlag: Vennligst ta kontakt med oss på .(JavaScript must be enabled to view this email address) for informasjon om betingelser.

Bestilling av f. eks. bakvegg til oppheng av plakater koster ekstra og avtales direkte med Stavanger Forum.

*Etter legeforeningens retningslinjer, er det ikke tillatt med stands fra private sykehus/institusjoner/firma. Beklager *

Hotell:

Din organisasjon må bestille og gjøre opp for hotell hvis det er behov for dette. Se her for mer info om noen av hotellene i Stavanger

Har du spørsmål vedrørende utstillingsplass kan du kontakte
Stiftelsen PsykOpp på tlf. 51 93 88 00