Hotell og konferansested


Stavanger Forum

GRATIS HENTEBUSS FOR KONFERANSEDELTAKERE Det er en gratis buss fra Stavanger sentrum til Stavanger Forum. Bussen har avgang kl 0830 torsdag 09. og fredag 10. november; hentested er Romsøegården, Haakon VIIs gate, Stavanger sentrum (bussholdeplassen utenfor Sparebanken Vest).

Buss til flyplassen: billetter á kr 120 kan kjøpes fra konferanseresepsjon; avgang kl 1545 fredag 10. november.

Stavanger Forum er konferansested til Schizofrenidagene 2017. Det ligger 15 minutter med bil fra Stavanger lufthavn, Sola, og 3 til 5 minutter med bil fra Stavanger sentrum. Det er bussforbindelse mellom Stavanger Forum og Stavanger sentrum cirka hvert tiende minutt, og flybussen passerer konferansesenteret flere ganger daglig.

Offentlige transporttilbud: 

Stavanger Forum ligger 15 minutter med bil fra Stavanger lufthavn, Sola, og 3 til 5 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

Stavanger Forum er et av Norges få konferanse- og utstillingssentre.

Stavanger Forum

Hoteller i Stavanger
Scandic Forum Hotell

Scandic Forum Hotell er konferansehotellet til Schizofrenidagene.Det er bussforbindelse til Stavanger sentrum hvert 10. minutt, og flybussen passerer flere ganger daglig.

Enkeltrom: kr 1552; dobbeltrom: kr 1752

Booking: 51 93 00 01 forum@scandichotels.com Oppgi bookingkode: 45328451

Obs! Priser for nettbooking varierer etter årstid, enkelte netter kan prisen være lavere ved direkte internetbooking.

Clarion Energy Hotell

Stavanger regionens nyeste og største konferansehotell, Clarion Energy ble åpnet i august 2014.

Hotellet har beliggenhet på Stavanger Forum og et steinkast fra idylliske Mosvannet. Det byr på en førsteetasje med utsøkt atmosfære, møbelgalleri, og ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table.

Det er bussforbindelse mellom Clarion Energy og Stavanger sentrum hvert tiende minutt og flybussen passerer flere ganger daglig.

Skagen Brygge Hotell

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på den vakre bryggen i Stavanger, i et område med en lang og spennende historie.

Her kan du bo på et hotell i Stavanger sentrum, som ligger med nærhet til kultur og uteliv.

Her kan du også nyte utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger, Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.

Hver dag byr hotellet på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Scandic Stavanger City

Scandic Stavanger City ligger sentralt i byen med gangavstand til havnen, byens shoppingområde og Stavangers beste restaurant- og utelivsområde. Med et åpent lobbyområde og Varmen Bar & Restaurant er hotellet et naturlig møtested både for forretningsreisende og for byens lokalbefolkning.

Victoria Hotel

Victoria Hotell har en unik beliggenhet med utsikt til Vågen i Stavanger, kun en kort spasertur fra gågatene, torget, Fisketorget, Gamle Stavanger, Oljemuseet og det som ellers er verdt å se i byen.

Hotellet er bygd i stilarten nyrenessanse og feiret 110-års jubileum i 2010.

Thon Maritim Hotell

Thon Maritim hotell ligger midt i Stavanger. Det har flott utsikt over Breiavatnet og gangavstand til shopping, uteliv, kultur og underholdningstilbud i Stavanger sentrum.

Det har gode parkeringsmuligheter og gode forbindelser til kollektiv transport: buss, tog og båt.