Grønn og non-profit


Schizofrenidagene er et årlig arrangement med 5000 deltagere, og vi tenker mye på hvordan vi kan være så miljøvennlige som mulig. I konferanseuken bruker vi Svanemerkede hotell, trykker på resirkulert papir, serverer kortreist mat, bestiller miljøtaxi, bruker digital app og vår samarbeidspartner Stavanger Forum er sertifisert Miljøfyrtårn. Ved å være miljøfyrtårn er Forum forpliktet  bl.a. til å velge miljøsertifiserte leverandører, kjøpe inn miljøvennlige produkter, spare energi, gjenvinne avfall, og oppfordre til bruk av kollektiv trafikk. Stavanger Forum er også  HjemJobbHjem bedrift.

I år har vi også lyst til å belønne alle de tilreisende som reiser kollektivt til oss, og spanderer gratis frokost og dusj på Clarion hotell i Stavanger til alle de som tar nattoget til Stavanger. Ta kontakt på .(JavaScript must be enabled to view this email address) for å reservere din plass. 
 
I tillegg er vi opptatt av at vi er en non-profit konferanse, organisert av Stavanger Universitetsjukehus sammen med den ideelle stiftelsen Psykiatrisk Opplysning. Du som besøker oss skal vite at din deltageravgift går uavkortet til gjennomføring av konferansen fra år til år, og ikke til privat fortjeneste.